O podjetju

O NAS

Podjetje VBT d.o.o. je srednje veliko in družinsko vodeno podjetje, ki se je v letih obstoja dodobra zasidralo na slovensko tržišče. Podjetje ponuja svojim strankam širok spekter del visoke in nizke gradnje ter prevoznih storitev. Naš poudarek je na kakovosti, strokovnosti in inovativnosti. To nam zagotavlja, da je VBT d.o.o. postal sinonim za odličnost v gradbeništvu. Naša velika prednost je v lastnem strojnem in voznem parku.

Ključ do našega uspeha in prepoznavnosti je znanje in izkušnje na področju nizke in visoke gradnje ter prevozništva. Svojim strankam smo vedno pripravljeni svetovati in jim tako zagotoviti hitro in kakovostno storitev.

Naša velika prednost je ta, da imamo svoj vozni in strojni park ter lastno ekipo izkušenih delavcev, kar naš delovni proces še pospeši.

V svoji ekipi imamo tudi visoko usposobljene kadre, s katerimi ponujamo investitorjem in strankam še bolj strokovne in učinkovitejše storitve.

 
20141020_105016
20150821_081202

Podjetje VBT d.o.o. ponuja svojim strankam širok spekter del visoke in nizke gradnje ter prevoznih storitev. Naš poudarek je na kakovosti, strokovnosti in inovativnosti. To nam zagotavlja, da je VBT d.o.o. postal sinonim za odličnost v gradbeništvu. Naša velika prednost je v lastnem strojnem in voznem parku.

VBT, družba za gradnjo in prevoze, d.o.o.

Topole 51 b

1234 Mengeš

08-20-50-265

08-20-50-265

Our vision of building and transport

© 2017 VBT, družba za gradnjo in prevoze, d.o.o., Vse pravice pridržane.